Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bucatarie vesela, de inspiratie rustica

Stilul rustic contribuie semnificativ la obtinerea unui decor primitor si simplu intr-un spatiu precum bucataria. Uneori sunt suficiente doar cateva elemente de factura rustica pentru a crea o atmosfera degajata.

In bucataria din imagine, accentul cade mai putin pe finisaje, care sunt moderne si simple, ci mai mult pe puterea de decorare a textilelor. Abajurul, fata de masa si sortul sunt doar cateva elemente care decoreaza foarte frumos incaperea.

Citeste si: Atmosfera calda intr-o bucatarie rustica

Bulinele anima si inveselesc atmosfera. Prin urmare, au fost introduse atat la textile, cat si la vase. Fundalul alb le pune foarte bine in valoare. Deoarece aduc prospetime si vitalitate, florile de camp si cele din gradina primesc un loc de cinste intr-un decor rustic. In acest caz au fost puse intr-un cos din fibre naturale, insa pot fi tinute in galetuse din metal, asezate direct pe pardoseala.

Citeste si: Prospetime si culoare intr-o bucatarie rustica

Datorita finisajelor albe si mobilierului din lemn, spatiul este foarte usor de redecorat. Oricand se pot introduce textile in alte culori sau elemente de natura vegetala: coronite din flori sau fructe de sezon, care sa creeze o atmosfera vesela, de vara.

Citeste si: 10 bucatarii rustice care te vor cuceri

Articole similare

30 de grădini de vis. Aranjamentele par de poveste, dar sunt create de oameni foarte iscusiți

casamea.ro

Tu știi cum se îngrijește un bonsai?

casamea.ro

Ceapa ornamentala

RL online

Lasă un comentariu