Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucatarie spatioasa, inconjurata de natura

Fiecare dintre noi a visat cel putin o data sa gateasca intr-o bucatarie spatioasa, scaldata in lumina, cu o insula mare si un spatiu de lucru generos, asa cum este cea din imagini.

Iata un exemplu de bucatarie care cucereste orice gospodina veritabila prin dimensiuni, suprafetele vitrate si amenajarea cocheta. Adevarul e ca un astfel de cadru nu este imposibil de obtinut nici in apartamentele de bloc. Conditia este insa ca acestea sa beneficieze de suprafete mari. Bucataria din imagini se remarca si prin contrastele cromatice placute. De exemplu, pardoseala din lemn are o nuanta inchisa, dar calda, iar peretii si mobilierul cu design elegant sunt albe, punandu-se in valoare reciproc. Corpurile de iluminat (completate de spoturi montate in tavan) contureaza decorul si ii aduc un plus de rafinament.

Spatiul mai mult decat generos a permis si alocarea unei zone de dining. Astfel, bucataria mai indeplineste un rol foarte important, acela de loc de intalnire a celor dragi si de socializare.

Pe pereti din camara au fost montate suporturi in care sunt depozitate sticlele cu vin. Acestea sunt vizibile din bucatarie, datorita usii din sticla.

Bucataria beneficiaza de suprafete vitrate mari, ce permit o perspectiva ampla asupra exteriorului superb.

Articole similare

Accesorii pentru depozitare

casamea.ro

Personalizaţi-vă bucătăria cu finisaje moderne!

casamea.ro

Cum sa amenajezi un dormitor modern

casamea.ro

Lasă un comentariu