Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucatarie mica si simpatica intr-un apartament open-space

Intr-un alt articol v-am prezentat intreg apartamentul din care face parte aceasta bucatarie captivanta. Insa revin asupra ei pentru a va arata inca o data ca in spatiile mici se pot face adevarate minuni.

Bucataria este minuscula, insa respecta intocmai cerintele de ergonomie si functionalitate, iar designul ingenios si culorile jucause o transforma intr-o mica „bijuterie” a casei. Fara un concept de design creativ, acest spatiu ar fi fost mai mult decat anost.

Mobilierul de bucatarie incorporat in perete este alb, simplu si compact. Avand in vedere cat de mic e spatiul, reprezinta cea mai buna alegere. Insa zona de gatit este animata cu ajutorul placilor decorative tip patchwork in culori energizante.

Elementele din decor (dulapul cu rafturi deschise, ceasul de perete, tablourile, canile etc.) preiau din culorile acestui finisaj (orange, galben, verde, roz).

Mobilierul de dining delimiteaza vizual livingul de bucatarie, insa reuneste aceste functiuni prin faptul ca este realizat in acelasi stil si culori cu cele ale livingului si bucatariei.

Aceasta bucatarie poate fi o reala sursa de inspiratie pentru persoanele care locuiesc in garsoniere sau apartemente mici, compartimentate in regim open-space.

Articole similare

Cauți idei pentru amenajarea unui dormitor matrimonial? Iată-le pe cele mai romantice

Sânziana Iaru

14 soluții deștepte pentru depozitare

Sânziana Iaru

Copilarie regasita

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu