Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bucatarie mica amenajata inteligent

Amenajarea unui spatiu mic reprezinta o provocare pentru orice persoana creativa. Prin proiectele lor, designerii ne arata ca se pot gasi solutii optime de amenajare pentru orice incapere minuscula.

De exemplu, bucataria din imagini, dintr-o casa din California, masoara doar 5, 57 de mp, insa designerul Patrick Wade a reusit sa o transforme intr-o incapere placuta si functionala.

Citeste si: Trucuri pentru amenajarea unei bucatarii mici

Cand o privesti pentru prima data, iti pui intrebarea: “Unde este frigiderul?” Ei bine, atat congelatorul, cat si frigiderul au fost instalate sub blaturile de lucru ale mobilierului in forma de U. Bucataria este dotata chiar si cu un mic televizor montat in perete, prin urmare, nu ocupa din suprafata utila a bucatariei.

Mobilierul este realizat din lemn de brad intr-o nuanta deschisa, oferind incaperii un aspect luminos. De asemenea, peretii au fost zugraviti cu vopsea de la Benjamin Moore intr-o nuanta calda. Chiuveta adanca si bateriile cu aspect vintage accentueaza nota country a amenajarii.

Citeste si: Cum gestionam spatiul intr-o bucatarie mica?

Avand in vedere suprafata mica a bucatariei, designerul a renuntat la corpurile de mobilier suspendate in favoarea rafturilor deschise pentru depozitarea veselei si a ustensilelor de gatit.

Desi sunt expuse la vedere foarte multe vase, tavile si cosurile ajuta ca acestea sa fie pastrate in ordine.

Citeste si: 6 bucatarii mici, sub forma de "U"

 

Articole similare

Unelte necesare pentru intretinerea gradinii

Elena Virlan

Ce inseamna o gradina organica?

RL online

Cum sa economisesti apa in gradina?

Catalina Coca

Lasă un comentariu