Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bucătărie în verde viu

Atunci când vine momentul să amenajezi bucătăria îţi pui o serie de întrebări, iar cele mai multe dintre ele sunt legate de culori. Ce să aleg: culori neutre, pentru o atmosferă caldă, sau culori fresh, pentru o atmosferă veselă şi dinamică?

Ei bine, nu trebuie neapărat să alegi culori doar dintr-o anumită categorie deoarece poţi să le combini. Bucătăria din imagini este un exemplu grăitor în acest sens. După cum se poate remarca, nuanţele neutre au fost utilizate pentru crearea fundalului (pereţi, tavan, podea). Aceste nuanţe discrete şi deschise, împreună cu lumina naturală, oferă bucătăriei un aspect foarte luminos şi aerisit, în ciuda faptului că încăperea este utilată cu multe corpuri de mobilier.

Mobilierul a fost ales într-o nuanţă îndrăzneaţă de verde care este responsabilă cu atmosfera fresh a încăperii. Totuşi, nimic nu este folosit în exces. Mobilierul verde este temperat de blatul gri şi cel în nuanţa lemnului. Accentele roşii formează un contrast plăcut cu mobilierul şi animă decorul.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

Tema decorativa pentru gradina: spiralele

Elena Virlan

Piscina cu spa pentru spatii inguste

casamea.ro

Idei de amenajare a băii în două culori

comunicat de presa

Lasă un comentariu