Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucatarie eleganta in stil clasic englezesc

O casa spatioasa cu bucatarie incapatoare este visul oricarei familii cu copii si nu numai. Prin suprafata generoasa, designul curat, dotarile de ultima ora si atmosfera primitoare, aceasta bucatarie satisface principalele cerinte de design si functionalitate.

Materialele naturale prezente la finisaje si mobila ofera acestei bucatarii un aer foarte homey. Designul mobilierului este simplu si ordonat, insa nu-i lipsesc detaliile gratioase in acord cu stilul traditional englezesc. Manerele din alama cu aspect antic, robinetul auriu si blatul din compozit sunt elemente care ofera eleganta si personalitate decorului.

La fel ca intr-o bucatarie moderna, mobilierul incorporeaza frigiderul, congelatorul si cuptoarele. Insula gazduieste plita, chiuveta, masina de spalat vase, dar detine si suficient spatiu de depozitare pentru oale, tigai si aparatele electrocasnice mici.

De altfel, insula este foarte usor de utilizat si le permite utilizatorilor sa aiba totul la indemana atunci gand pregatesc masa. Nu in ultimul rand, insula este prevazuta cu scaune tip bar, care permit o conversatie usoara intre persoana care gateste si ceilalti membri ai familiei.

Articole similare

Atmosfera de sarbatoare in living

Ana-Maria Oancea

Biroul de acasa

Elena Virlan

Redimensionarea spatiala

Ion Diamandi

Lasă un comentariu