Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bucatarie de familie atragatoare si foarte bine organizata

Aceasta bucatarie nu impresioneaza prin dimensiuni sau mobilier scump. Dimpotriva, incaperea este destul de mica, iar multe dintre elementele de decor provin de la diverse targuri de vechituri.

Atunci cand proprietarul s-a mutat impreuna cu familia lui in noua casa, bucataria era utilata. Corpurile de mobilier cu aer country au fost pe placul lor si au decis sa le pastreze. In schimb, au adaugat cateva accesorii pentru a oferi personalitate spatiului.  

Citeste si: Bucatarie cu aer homey

Unitatile de stocare in culori neutre si blaturile de lucru din lemn creeaza o atmosfera prietenoasa si homey. Accesoriile roz si rosii aduc un pic de viata in aceasta bucatarie dominata de culori neutre.

Bucataria contine si multe obiecte second hand, cumparate de la targurile de vechituri, cum ar fi micul cuier. Aceste obiecte sunt integrate foarte bine in amenajare; nimic nu pare nepotrivit, in plus sau in minus.

Citeste si: O bucatarie traditionala in culori "calde"

Este laudabil talentul proprietarilor, care au reusit cu investitii foarte mici sa obtina o bucatarie atragatoare, eleganta si foarte bine organizata.

Articole similare

Bejul, o culoare ideala pentru bai

Elena Virlan

Iata ce putem face pe afara in martie

Lucia Lazar

Combaterea daunatorilor

Geanina Bica

Lasă un comentariu