Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bucatarie cottage cu aer industrial

Aceasta bucatarie a fost amenajata intr-un vechi hambar din comitatul Oxfordshire, Anglia, si reflecta stilul de viata al artistului Paul Nicholls, care a trait aici 30 de ani, ulterior mutandu-se in Franta.

Locuinta gazduieste in prezent alti artisti, adica pe sculptorul si pictorul Lincoln Seligman si pe sotia sa, Tish. Desi casa a suferit unele modificari, stilul de amenajare a ramas acelasi: rustic, cu accente industriale. De exemplu, zona de living se continua cu bucataria, un spatiu pe cat de interesant, pe atat de original. Initial, in aceasta incapere a existat un dulap si o serie de obiecte vechi, recuperate in secolul al XIX-lea.

Lincoln si Tish au mutat dulapul si celelalte elemente (in studioul lui Lincoln, respectiv, in gradina) si au cerut ajutorul unui prieten (Probyn Miers) pentru a le reamenaja bucataria, dorindu-si sa pastreze aerul autentic al incaperii. Miers, un tamplar foarte bun, a confectionat un mobilier care se integreaza excelent in decor. Dulapul din stejar cu blat din zinc reuneste cele doua stiluri de amenajare adoptate in incapere: cottage si industrial. Manerele dulapului sunt realizate din lemn de maslin, gasit pe o plaja din Antibes. Decorul a fost completat cu o masa din stejar, intr-o nuanta mai ciudata de cenusiu, care ii ofera un aspect metalizat.

Atentia acordata detaliilor se reflecta in rezultatul final: o bucatarie originala, cu atmosfera aparte, care te intoarce in timp cu cel putin un secol. 

Articole similare

Cascada din gradina

Simona Popa

Lucrari de septembrie in gradina

RL online

Urmeaza recoltarea legumelor: ce trebuie sa stii ca sa obtii o productie sanatoasa si pentru ca tot efortul tau sa fie rasplatit

comunicat de presa

Lasă un comentariu