Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucataria spatioasa, rezultatul unei renovari

Inainte  de renovare, aceasta bucatarie era intunecoasa si inghesuita, lucru care i-a determinat pe proprietarii locuintei sa faca unele transformari. Primul pas, din punctul lor de vedere si cel mai intelept, a constat in cautarea unei echipe care sa execute lucrari de calitate si care sa vina cu idei pentru extinderea spatiului.

Dupa lungi cautari au gasit in revista “Util” detalii despre renovarea unui apartament care semana foarte bine cu al lor din punct de vedere al structurii si compartimentarii. Tot acolo au gasit si echipa de mesteri care s-a ocupat de renovarea acelei locuinte. A fost necesar sa astepte mult timp pentru ca echipa respectiva sa vina si in casa lor. Asteptarea s-a meritat!

Prima propunere a constructorului a fost demolarea peretelui frontal care separa bucataria de vestibul. In acest fel s-a obtinut un spatiu de peste 16 mp la intrarea in apartament, iar iar bucataria pare mai spatioasa. Un alt obiectiv realizat a fost eliminarea ferestrei din bucatarie, in urma careia a rezultat o deschidere intre aceasta si balcon.

Pana la aceasta etapa s-a mers pe mana constructorilor, insa la etapa de mobilare si utilare a intervenit proprietarea locuintei care a decis ca peretii sa fie zugraviti in alb, iar mobilierul sa aiba o culoare deschisa, pentru a da senzatia de spatiu mare, luminos si dinamic.

Mobila a fost realizata pe comanda si are accesoriile incluse, ceea ce o face foarte practica. Din motive estetice, hota a fost mascata de mobilier, iar suprafata de deasupra blatului de lucru a fost realizata din acelasi material cu al blatului.

 

Articole similare

Idei creative de depozitare a cartilor

Elena Virlan

Solutii pentru dormitoare mici

Ana-Maria Oancea

Care sunt avantajele aduse de parchetul laminat si de ce e recomandat pentru casa ta

casamea.ro

Lasă un comentariu