Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucataria inteligenta

De la spatiile de depozitare, la confortul persoanei care gateste si nu in ultimul rand la aspectul mobilierului, totul trebuie sa fie cat mai functional, estetic si bine proportionat.

Noi am descoperit un model care intruneste aceste conditii. Corpurile bucatariei Sofia sunt confectionate din PAL melaminat  si anume la structura este PAL alb dublu melaminat cu grosime de 18 mm , iar usile si fetele de sertare sunt din PAL melaminat lucios, caturile sunt si acestea acoperite cu un plastic lucios care se numeste ABS – o clasa de materiale plastice, avand la baza copolimeri Acrilonitril-Butadien-Stiren, este economic, usor de prelucrat, iar aplicarea acestuia se face cu utilaje speciale. Blatul este de 75 mm grosime si contine HPL – MELACART compact, un material nou, ce se obtine prin presare la temperaturi inalte in prese speciale.

Iata ca daca avem un spatiu de 3.5 m lungime cu o latime de 2.0 m, ne permitem sa amplasam un mobilier care sa aiba  spatii de depozitare, loc pentru servit masa si spatiu pentru pregatit masa.

Aceste spatii de depozitare sunt formate din sertare cu deschidere prin atingerea frontului si cu inchideri silentioase, cosuri Jolly pentru sticle amplasate linga corpul de plita, cosuri Jolly pentru piine, minicrama si cateva corpuri cu polite in interior pentru depozitarea vaselor de dimensiuni mai mari.

Mobila Sofia este complexa din punct de vedere al dotarilor, confortabila  si binenteles estetica deoarece culorile sale – alb si negru –  se asorteaza foarte bine oricarui interior.

Articole similare

10 modalitati de a face o casa veche sa para noua

Elena Virlan

Renovarea dormitorului intr-un weekend

Elena Turcu

Extravagant

Mariela Vanu

Lasă un comentariu