Image default
Amenajare bucatarie Practic

Bucataria in care gatesti numai de placere

Aceasta bucatarie cu design contemporan ocupa o suprafata de aproximativ 17 mp. Amenajarea sa a fost planificata pana la cele mai mici detalii, iar rezultatul este pe masura.

Aspectul bucatariei este desavarsit: design regulat, culori armonioase, functionalitate la superlativ. Proiectul de amenajare a fost realizat de o echipa de designeri spanioli, care si-a propus sa ofere un exemplu concret de bucatarie in care exista un echilibru perfect intre frumusete si functionalitate.

Confortul este dat, in primul rand, de mobilierul foarte bine gandit si realizat, care permite o utilizare facila. Situata in centrul bucatariei, insula reprezinta, de asemenea, o solutie foarte practica. Aici, fiecare dulap, raft si sertar are un scop comun: de a stoca diverese ustensile, vase si ingrediente pentru gatit.

Bucataria dispune si de o zona de luat masa, care se armonizeaza perfect cu restul incaperii, nu doar prin design, cat si prin cromatica.

Alaturi de designul functional al mobilierului, se poate remarca paleta armonioasa de culori, care transforma incaperea intr-un spatiu foarte primitor.

Nu putem trece cu vederea mini camara, utilizata pentru stocarea alimentelor, si care a fost amenajata cu aceeasi atentie pentru detalii. 

Pentru mai multe imagini cu aceasta bucatarie moderna acceseaza galeria foto.

Articole similare

12 idei de depozitare pentru camerele mici de copii

Elena Virlan

Decor natural in stil minimalist

Oana Voicu

Bucatarie cu aer parizian

Laura Ilica

Lasă un comentariu