Image default
Amenajari Interioare

Bucataria care iti creste cheful de gatit

Fiecare dintre noi a avut momente cand si-a dorit sa ocoleasca bucataria, nu din dorinta de a-si mentine silueta, ci din cauza lipsei chefului de a gati. Desi oboseala sau plictiseala sunt primele argumente, adevarul e ca, de multe ori, acest spatiu nu este suficient de practic si atragator.

Mobilierul inteligent, practic si usor de utilizat este o conditie esentiala pentru ca activitatile din bucatarie sa se desfasoare confortabil. Aparatura electrocasnica performanta este o alta conditie ca gatitul sa se transforme intr-un adevarat hobby. Desigur, ustensilele si gadgeturile sunt la fel de importante deoarece ne fac munca mult mai usoara.

Citeste si: Accesorii inteligente pentru o bucatarie organizata

Cu toate aceste elemente bifate, bucataria nu se transforma intr-un spatiu primitor si stimulativ. Asta deoarece culorile si lumina au un aport extrem de important in obtinerea imaginii finale, iar rolul lor este ignorat. O bucatarie in culori fresh (galben, orange, rosu, turcoaz) creeaza stari pozitive si cresc sansele ca activitatile din bucatarie sa fie realizate din placere.

Lumina naturala este un factor extrem de important, de aceea se recomanda ca accesoriile pentru ferestre sa fie cat mai transparente pentru a nu impiedica patrunderea luminii. Daca bucataria este umbrita de copaci, se poate renunta la traditionalele perdele sau jaluzele.

Nu in ultimul rand, trebuie gasite solutii pentru a pastra ordinea in bucatarie. Dulapurile cu organizatoare incluse si suporturile de masa de orice fel vor ajuta ca lucrurile sa fie tinute in deplina ordine.

Articole similare

Reguli de amplasare a mobilierului

Elena Virlan

„Avem caminul la care am visat”

Elena Virlan

Cum sa te joci cu luminile pentru a oferi un plus de personalitate casei tale

casamea.ro

Lasă un comentariu