Image default
LifeStyle Retete

Bruschette cu pesto rosu

Mod de preparare:

Taiati bagheta in felii de aproximativ 1 ½ cm grosime. Ungeti fiecare felie cu sos pesto (cat de gros sau de subtire doriti), puneti peste felii de mozarella si prosciuto, garnisiti cu frunze de busuioc si dati la cuptorul incins, aproximativ 15-20 de minute, pana cand mozarella se topeste frumos si bagheta devine aurie.

Daca nu doriti sa includeti reteta de bruschette in meniul vostru nu-i nimic, insa incercati reteta macar o data, fie pentru un mic dejun rapid fie pentru o cina satioasa. Pesto rosu face toti banii!

Apropo, il gasiti in toate marile hypermarketuri, dar pentru mai mult siguranta, incercati la sectiune de produse internationale.

Reteta propusa de Agrigoroae Roxana.

Articole similare

Symmetrica a livrat in primele 6 luni peste 1 milion de metri de pavele si borduri

comunicat de presa

Experienţa plăcută de a cumpăra de la CLIMATICO

comunicat de presa

Fecioara 15-21 decembrie

Dani Belea

Lasă un comentariu