Image default
LifeStyle Retete

Bruschete cu Ricotta, Gorgonzola si miere de albine

Ingrediente:

– 450 grame branza Ricotta
– 170 grame branza Gorgonzola, sfaramata
– ½ lingurita cimbru proaspat sau ¼ lingurita cimbru uscat, maruntit
– ¼ lingurita rozmarin proaspat sau 1/8 lingurita rozmarin uscat, maruntit
–  miere
– bruschete prajite sau coapte
– felii de mar
– nuci prajite

Mod de preparare:

– intr-un bol mare, cu ajutorul unui mixer „framantati” branzica Ricotta timp de doua minute.
– adaugati in compozitie Gorgonzola, ½ lingurita cimbru, ¼ lingurita rozmarin si amestecati bine.
– imediat dupa, adaugati si o lingura de miere; apoi, puneti compozitia intr-un bol si lasati-o sa se „linisteasca” timp de cateva ore.
– pentru servire, aplicati pe cate o bruscheta putina pasta de branzica peste care asezati 2 felii de mar, nuci si un „strop” de miere.

Articole similare

Desert de toamna cu prune

casamea.ro

Cea de-a 3 ediție a Cupei Tymbark Junior s-a încheiat. Vă prezentăm campionii.

comunicat de presa

Sanitarele de lux Novellini disponibile prin Senso Ambiente

comunicat de presa

Lasă un comentariu