Image default
LifeStyle

Broderii incredibile pe frunze

Artista americana Hillary Fayle tese niste broderii incredibile pe frunze, care ar putea infrumuseta decorul oricarei case. Aceasta foloseste fire de bumbac colorat si un ac si invarte cu grija panze pe care mai apoi le tese in frunze. Piesele rezultate, frumoase si complexe aduc un omagiu atat artelor si mestesugurilor traditionale si in acelasi timp si naturii.

Hillary Fayle s-a nascut la periferia New Yorkului, dar momentan face un masterat de studii asupra mestesugurilor si materialelor la Universitatea Virginia Commonwealth din Richmond. Aceasta lucreaza cu frunze ca material principal si le infrumuseteaza pentru a crea micute piese de arta efemera. Doar cu un ac si cu fire de bumbac colorat si multa rabdare ea reuseste sa dea o noua viata frunzelor uscate cazute din copaci.

Pentru a proteja si a face arta ei efemera sa dureze mai mult, aceasta le imbraca intr-o substanta conservanta care nu este toxica. Impodobirea frunzelor, crengilor si semintelor cu modele de dantela nu este singurul mod in care atrista americana isi arata dragostea fata de natura. Aceasta a mai experimentat si cu taierea de frunze, creerea de imagini complexe si modele care ofera un omagiu lumii naturale.

 

Articole similare

Orhideele de apartament: delicate, elegante, exotice

casamea.ro

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, expozitie pop-up dedicata creativilor

comunicat de presa

Au rasarit in Romania, vor straluci la Versailles

casamea.ro

Lasă un comentariu