Image default
Home

Bricolaj: cum se face o coronita de Craciun!

In principiu, ai nevoie de o baza, un material de masa, mici decoratiuni si o sfoara transparenta (ata de pescuit). Pasii sunt simpli:

 

1. Mai intai trebuie sa confectionezi baza. Poti s-o faci din paie, vita de vie, cablu metalic izolat, sarma etc. Poti s-o si cumperi, iar aici ai sanse mari sa gasesti modele din metal sau spuma. Daca vrei sa reciclezi obiecte pe care le ai deja prin casa, poti folosi oricand 2 umerase din sarma, pe care le modelezi in forma de cerc. In functie de posibilitatile de prindere poti modela si un carlig!

2. Pe forma suport poti incepe sa pui ramurele de brad. Ele trebuie sa fie suficient de lungi pentru a urmari forma si a nu se desprinde, dar suficient de scurte pentru a putea fi suprapuse. Se prind bine in cateva puncte cu fir de nylon si se suprapun pana se umple tot suportul. Noi iti recomandam sa folosesti crengute rupte deja (poti da o fuga pana in locurile unde se vand brazi si sa ceri acolo cateva cetini).

3. De aici incolo totul tine de creativitatea ta. Poti sa lasi coronita asa, verde, si sa-i adaugi doar o fundita aurie sau un con de brad, ori poti pune decoratiuni dintre cele mai diverse. Ele se prind tot cu fir de nylon, insa, daca nu au prevazute un mecanism pentru a trece firul, poti folosi si pistolul de lipit.

Pasii de mai sus sunt pentru coronite clasice, insa, daca ai chef de ceva mai special, poti deveni inventiv incepand cu pasul 2. Orice material ai folosi, insa, ai grija sa nu ramana suportul la vedere!

Articole similare

The latest ideas of 2012

RL online

4 ideas for wall deco

Ana-Maria Oancea

Cunoasteti-va drepturile de cumparator!

Elena Virlan

Lasă un comentariu