Image default
Amenajari Interioare

Brazi de Craciun neconventionali

Impodobirea bradului de Craciun reprezinta un moment emotionant si mult asteptat de intreaga familie. In fiecare an, apar noi tendinte in materie de decoratiuni pentru brad, insa, la prima vedere, nu se produc schimbari si in ceea ce priveste bradul in sine. Nimic mai neadevarat.

Desi indragesc traditiile, iar impodobirea pomului reprezinta un moment placut si distractiv, persoanele nonconformiste nu se regasesc in decorurile si aranjamentele clasice de Craciun. Asta cu atat mai mult cu cat sunt firi creative si atrase de ideea de nou si neconventional. Poate cea mai “cuminte” abordare in cazul lor o reprezinta bradul artificial alb sau in alte culori, dar, in orice caz, nu verde.

O alta tendinta este aceea a bradului creat din ramuri groase din lemn (in forma bradului clasic), accesorizat cu instalatii electrice si globulete albe si discrete. Tot in aceeasi categorie ar putea fi inclusi si brazii confectionati din bucati de scandura, fixate foarte bine pe un suport sau intre ele. Acest gen de brazi sunt destul de interesanti si usor de integrat in interioarele amenajate in stil nordic, rustic, sau in cele in care se pune accent pe farmecul elementelor naturale.

Daca vrei sa obtii efectul „wow”, atunci poti alege un arbore artificial alb, la ghiveci, pe care sa il ornezi cu decoratiuni sclipitoare, care sa atraga atentia.

Persoanele cu buget mic sau cele iubitoare de bricolaj isi pot „fabrica” bradul din obiecte obisnuite, cum ar fi cutii de oua sau alte ambalaje de acest tip (vezi galeria foto).

Desigur, exista o multitudine de modalitati prin care poti crea o atmosfera de sarbatoare, chiar si fara prezenta unui brad in decor. Uneori poti face acest lucru si cu obiecte obisnuite, dar utilizate si combinate altfel. De exemplu, poti fixa in perete o serie de tablouri care sa ia forma unui brad. Interesant, nu?

Articole similare

Specialistul Ikea raspunde intrebarilor voastre

RL online

Lumineaza-ti casa economic si ecologic

casamea.ro

Imagineaza-ti dimineata perfecta

RL online

Lasă un comentariu