Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Bratul de excavare in masa confera putere mai mare utilajului CX700B ME

Designul cinematic revizuit, un brat de excavare mai scurt si o forta de sapare cu 19% mai mare fac din modelul CX700B ME un utilaj ideal pentru saparea solurilor dure si pentru operatiunile de excavare in masa. Constructia robusta si capacitatea superioara de excavare cresc versatilitatea si productivitatea pentru client.

Structura bratului

Case – Echipamente de constructii a reproiectat bratul de excavare al utilajului pe senile CX700B ME pentru a-i creste puterea de penetrare si pentru a-i oferi o longevitate mai mare si o performanta mai inalta. Utilajul pastreaza bratul principal de 6.580 mm al modelului curent, avand un cilindru cu suport de fixare, care creste rezistenta capului si a piciorului bratului pentru constructiile din otel si beton armat.

Bratul de excavare are acum 2.900 mm, in coborare fata de 3.017 mm, si ofera o acoperire globala de 11.600 mm si o capacitate maxima de sapare de 7.080 mm. Cu toate acestea, cilindrul bratului are un diametru cu 100 mm mai mare, ajungand in prezent la 2.125 mm, pentru o mai buna circulatie in procesul de sapare si incarcare.

Forta de sapare a bratului a crescut cu 19%, ajungand la 281kN in modul normal de functionare si la 307kN cu ajutorul functiei Power Boost. Toate acestea confera utilajului CX700B ME o forta de sapare marita, facandu-l ideal pentru solurile si aplicatiile cele mai dificile. Totodata, excavatorul asigura o incarcare potrivita pentru un numar considerabil de camioane pentru cariere.

Performanta dovedita

Ascultand si lucrand cu clientii, Case a pastrat o baza puternica pentru modelul CX700B  ME. Utilajul este alimentat de un motor diesel controlat electronic si foarte eficient. Nivelul 3A furnizeaza o putere neta de 345kW (463hp).

Sistemul computerizat de comanda si control al Case asigura conditiile necesare pentru ca motorul sa isi indeplineasca sarcinile printr-un sistem hidraulic integrat. Astfel, rezulta o masina cu receptivitate mare si cu control maxim, facand din modelul CX700B ME o alegere ideala pentru operatori.

Performanta inalta si sistemul de control multiplu ii permit operatorului sa seteze aparatul astfel incat sa potriveasca perfect puterea si viteza pentru aplicatiile individuale, folosind functia Boost pentru sapare si evacuare finala. Acest lucru duce la cresterea productiei cu un consum redus de combustibil si cu emisii la iesire.

Construim calitate

Componentele senilei pot sustine o greutate de 80 tone, iar cadrul principal al trenului de aterizare de mare rezistenta este construit dintr-o placa de otel pentru longevitate si fiabilitate. Sistemul de sustinere extinsa are picioare imbracate in crom si bucse din alama, ce confera durabilitate maxima si permit ungerea colturilor benei excavatorului la interval de 1.000 de ore.

Accesul usor la motor si la sistemul hidraulic impreuna cu pasarelele largi, de mentinere a personalului, asigura o oprire minima datorata activitatii de lucru regulate. Toate filtrele si punctele de alimentare sunt usor accesibile, iar masina are de guri de scurgere pentru schimbarea rapida a lichidului. Un filtru hidraulic sintetic pentru ulei permite schimbarea uleiului la un interval de 5.000 de ore.

Satisfactia operatorului

Avand una dintre cele mai mari cabine de pe piata, seria B de excavatoare produse de Case ii asigura operatorului mai mult spatiu de miscare si confort. Sistemul standard de control al aerului conditionat si suprafetele mari vitrate, pentru vizibilitate maxima de jur imprejurul masinii, creeaza un mediu de lucru mai putin obositor, asigurand productivitate maxima in timpul schimbarii echipelor de muncitori.

Partener de productie

Bazandu-se pe sprijinul inegalabil al retelei de dealeri de la Case – Echipamente de constructii, utilajul CX700B ME este ideal pentru operatiunile de excavare in masa, pentru demolare si pentru aplicatiile dificile in cariere. In ciuda dimensiunii sale, excavatorul ii ofera operatorului posibilitatea de a controla utilajul, asigurandu-i o performanta rapida si la nivel inalt.

Bratul mai scurt pentru sapaturi mareste forta de sapare, situatie ce contribuie la cresterea productivitatii pentru client, precum si la imbunatatirea fiabilitatii si a durabilitatii.

Specificatii excavator CX700B ME:

Greutate de operare: 70.000 Kg
Puterea normala a motorului: 345 kW (463 hp)
Lungimea bratului: 6.580 mm
Lungimea bratului ME: 2.900 mm
Adancime maxima de sapare: 7.080 mm
Inaltime maxima de basculare: 6.860 mm
Raza maxima de sapare: 11.600 Kg
Inatime de transport (cu bratul lansat): 4.225 mm

 

Articole similare

ROBUST, RAPID, FIABIL, PUTERNIC ALEGEREA E SIMPLA: TA 300

revista de Unelte si Echipamente

Proiect ieftin de casa

RL online

Lipeste orice cu adezivii Moment

RL online

Lasă un comentariu