Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Brad Pitt construieste case eco pentru amerindienii din Montana

Brad Pitt, faimosul actoru de la Hollywood, este elogiat in intreaga lume pentru noul proiect pe care il desfasoara alaturi de fundatia non-profit “Make It Right”, finantata chiar de el. Proiectul are in vedere construirea a 20 de case pentru locuitori din triburile de amerindieni din Fort Peck, Montana.

Triburile Sioux si Assiniboine locuiesc in zone foarte defavorizate, iar fundatia lui Brad Pitt si-a propus sa construiasca 20 de case ecologice si sustenabile pentru a adaposti locuitorii statului american Montana.

Casele vor fi construite in interiorul rezervatiilor de amerindieni si vor fi dotate cu tehnologie ecologica de ultima ora, pentru a asigura totodata si protectia mediului inconjurator, la care amerindienii tin foarte mult.

Dupa aceste 20 de case ce urmeaza a fi construite in cel mai scurt timp, vor fi construite alte case pentru triburile defavorizate de amerindieni pentru a adaposti inca 6.000 de bastinasi ai continetului nord-american.

In urma acestui proiect, Brad Pitt a fost premiat pentru initiativa fundatiei sale pe care actorul o finanteaza din fonduri personale.

Articole similare

Tirnacop Daniela

RL online

Cana electrica este un accesorie foarte util de avut in bucatarie

casamea.ro

Spatiu multifunctional

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu