LifeStyle

Black Friday si in asigurarile de locuinte!

AstraOnline.ro, site-ul oficial de vanzari al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din Romania, si-a anuntat campania de reduceri pentru Black Friday.

Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentantii site-ului spun ca acesta reducere poate fi cumulata cu cea speciala pentru plata online cu cardul, tot de 10 procente, care se aplica in cazul anumitor produse.

In campania de Black Friday au fost incluse atat politele auto (Casco si RCA) cat si cele non-auto, disponibile in acest moment online: asigurarea facultativa a locuintei, asigurarile de calatorie, de malpraxis, de sanatate, de accidente si chiar asigurarea animalelor de companie.

AstraOnline.ro a fost lansat in anul 2009 si in prezent este cunoscut ca fiind magazinul online de asigurari cu cel mai mare portofoliu de produse din Romania. In prezent 13 tipuri de asigurari pot fi achizitionate din confortul fotoliului personal, politele fiind livrate gratuit prin curier in orice localitate din Romania.

Cotatiile politelor de asigurare pot fi obtinute aici.

Articole similare

Toamna aceasta nu se numara ridurile: ISOLISS actioneaza acum pentru intarzierea primelor riduri!

casamea.ro

Aranjeaza-ti interiorul si exteriorul locuintelor, urmarind cele mai noi sezoane la Fine Living

comunicat de presa

Luna mai la Gymboland: workshopuri inedite pentru copii

comunicat de presa

Lasă un comentariu