Image default
Amenajari Interioare

Biroul care ascunde cablurile

Daca exista o problema comuna intre toti utilizatorii de tehnologie, aceea este multitudinea de cabluri in care ne impiedicam si care, de ce sa nu admitem, ne cam da peste cap planurile de amenajare. Cum cea mai mare concentrare de cabluri se afla in jurul biroului, era si timpul sa ne bucure cineva cu un design care ia in calcul aceste neajunsuri.

Cei de la Artifox stau in spatele acestui birou ce reuseste sa ascunda toate cablurile! In plus, are un design neutru si este confectionat din lemn, ceea ce-l face o solutie ideala si pentru birou, dar si pentru acasa.

Si micile detalii incurajeaza aceasta versatilitate, corpul de mobilier avand un spatiu special pentru agatat geanta, dar si o tabla pe care iti poti scrie programul sau lista de activitati cu markerul, putand sterge dupa aceea.

Sa revenim, totusi, la cabluri. Biroul are proiectat un compartiment interior accesibil printr-o clapeta sub blatul de lucru unde exista toate prizele necesare pentru calculatoare si alte dispozitive electronice. Mai mult, ca sa nu fii nevoit sa-ti pui de fiecare data incarcatorul in priza sau sa ocupi spatiul pe birou cu o statie de andocare, biroul are incorporata si o astfel de statie, perfecta pentru telefon sau tableta.

Solutiile gasite pentru acest birou nu sunt tocmai din capitolul de fizica cuantica, dar ne surprinde ca exista atat de putine pe piata, desi ar rezolva cateva probleme care ne dau batai de cap.

 

Articole similare

Confort sporit cu textile fresh

Ion Diamandi

Robotul care munceste pentru tine

Elena Virlan

Cele mai urate cladiri din lume

Elena Turcu

Lasă un comentariu