Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bejul, o culoare ideala pentru bai

Pentru multe persoane bejul este o culoare plictisitoare si demodata. Si totusi, aceasta culoare poate face minuni daca este utilizata corect intr-o incapere. E de ajuns sa arunci o privire pe selectia de bai din galeria foto si vei fi de acord cu aceasta afirmatie.

Un dus revigorant dimineata si o baie inspumata seara este tot ce ai nevoie pentru a incepe si a sfarsi ziua bine. Pentru ca in sala de baie sa simti o stare de liniste si calm nu ai nevoie de culori puternice, vibrante. Dimpotriva, cele neutre sunt ideale daca pui accentul pe functia de  relaxare a acestui spatiu.

Dintre culorile neutre, bejul ofera un aspect natural si degajat spatiilor in care e utilizat, inducand utilizatorilor o stare de liniste. De asemenea, aceasta culoare are capacitatea de a contura un decor intim, dar luminos. Bejul poate fi utilizat le fel de bine intr-o baie rustica, vintage, cat si in una moderna, minimalista sau clasica.

In functie de stilul de amenajare abordat sau atmosfera dorita, bejul poate fi combinat cu alte culori neutre sau, dimpotriva, cu nuante tari. De exemplu, daca finisajele (peretii, pardoseala) sunt bej, se pot alege obiecte sanitare albe pentru ca incaperea sa fie luminoasa. Intr-un astfel de cadru se pot adauga accesorii colorate sau flori naturale pentru a anima atmosfera.

Articole similare

Irigarea gradinii cu pompa adecvata!

Gardena

Cum creezi un decor vintage în baie în doar 7 pași

comunicat de presa

COMPO pentru plante frumoase si gradini elegante! Testeaza pe www.hailacasa.ro!

casamea.ro

Lasă un comentariu