Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Beach Bar House, un proiect inedit marca SpotOnDesign

V-ati intrebat vreodata daca se poate aduce atmosfera degajata si relaxanta a unui beach bar intr-un apartament de bloc? Sau sa captezi intre cateva ziduri obisnuite senzualitatea naturii reflectata in mare, valuri, plaja si nisip?

Ei bine, niste bucuresteni au avut avut aceasta curiozitate si, gratie unei echipe profesioniste de designeri, si-au vazut visul materializat. Proiectul, intitulat „Beach Bar House”, a fost realizat de firma de design interior SpotOnDesign, in 2011.

Prin introducerea unor elemente de design ingenioase si creative, apartamentul a fost transformat intr-un beach bar, cu toate accesoriile specifice: dj booth, boxe wireless, lounge, bambus si picturi cu palmieri si scoici. De asemenea, a fost creata si aplicata grafica personalizata pentru bucatarie, dressing si pardoseala baii. 

Amenajarea integreaza atat elemente marine (lemn, piatra, bambus, scoic), cat si exotice (cum ar fi acel Budha aplicat pe usile albe din MDF), ceea ce ii confera un aer original. Pentru a va putea face o idee mai clara cu privire la acest proiect de amenajare spectaculos, urmariti acest filmulet:

 

Articole similare

Castiga un kit de siguranta AUTO

RL online

Atelier de spatar

RL online

Un interior “made in France”

Simona Popa

Lasă un comentariu