Image default
Home

Bateria de bucatarie

Bateriile se gasesc sub diverse stiluri si finisaje, menite sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. 

Tipuri de baterii

Bateriile monocomanda sunt cele mai utilizate. Acestea au un singur maner de comanda, atat pentru reglarea temperaturii apei, cat si pentru reglarea debitului.

Bateriile cu dus sau cu extractor

Reprezinta segmentul cu cea mai rapida crestere in industria de profil. Bateriile cu extractor sunt foarte elegante dar totodata si extrem de functionale. Acestea au un cap detasabil prevazut cu un furtun care poate iesi din corpul bateriei pentru o mai  buna manevrare in chiuveta sau in vasele alaturate. La bateriile cu dus, un buton de control face trecerea de la jetul de apa compact la cel de dus. Aceste tipuri de baterii pot pivota intre 120 – 170 de grade pentru un acces cat mai facil,

Baterii cu comanda dubla

Aceste baterii au robinete sau liviere distincte pentru apa rece si apa calda si ofera reglarea separat a temperaturii si a debitului de apa. Bateriile cu comanda dubla sunt alese de catrei cei care doresc sa creeze o ambianta traditionala, legata de o anumita perioada sau stil.

Stiai ca…

Exista o combinatie inedita lampa-baterie: adica o serie de LED-uri montate chiar pe pipa bateriei care ilumineaza zona chiuvetei, marind astfel confortul in timpul actiunii de spalare.

Articole similare

Mobilier nou din obiecte vechi

Revista Domus

Pregateste-te pentru iarna!

Elena Virlan

Cate tipuri de cazi de baie cunosti?

Elena Virlan

Lasă un comentariu