Image default
Home

Bar din New York amenajat cu mobilier construit din ramasitele unei fabrici

Cand vine vorba de amenajari interioare, mai ales cand vrei sa ai propriul tau bar, nu ar trebui sa iti fixezi niciun fel de limita in imaginatie si in creativitate, si ar trebui sa ai mereu in vedere costurile pentru a-ti indeplini visul.

Acesta este si cazul patronului de baruri si fast-food-uri Shake Shack, care si-a dorit sa isi deschida un local in New York, apeland la cele mai creative si inventive idei la ora actuala. Intregul design interior a fost realizat numai cu mobilier din materiale reciclate, care proveneau din ramasitele unei foste fabrici din New York.

Designerul de mobilier Mark Jupiter i-a sarit in ajutor patronului de la Shake Shack si a venit cu o idee geniala pentru a crea mobilierul de interior al barului. O fosta fabrica newyorkeza se afla in paragina de cateva decenii, iar in interiorul acesteia erau o gramade de materiale care puteau fi refolosite, oferindu-le astfel un nou scop si o noua viata.

Toate piesele de mobilier din barul aflat in Brooklyn au fost realizate din lemne si metale reciclate din fabrica dezafectata, iar rezultatele sunt pur si simplu uimitoare!

Sursa: Inhabitat.com  

Articole similare

Felinare hand-made pentru exterior

Catalina Coca

3 summer trends for 2017 and ways to get them for cheap

Ana Mincu

Un singur tapet, cinci camere diferite

Catalina Coca

Lasă un comentariu