Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Balconul pliabil pentru case si apartamente

Sistemul lansat de Solarlux promoveaza un design simplu, ideal pentru locuintele moderne. Ceea ce face atat de deosebit balconul cu geamuri pliabile este sistemul ce poate fi personalizat in functie de gusturile fiecaruia, beneficiarul putand opta pentru un finisaj din aluminiu sau lemn la exterior si aluminiu la interior. Mai mult, exista si modelul fara profile verticale din aluminiu, acestea regasindu-se doar la extremitati creand impresia unei suprafete vitrate continue.

Balconul poate fi montat ca atare, pentru delimitarea unei anumite zone, transformandu-se intr-o terasa acoperita sau poate fi dotat cu usa glisanta, cu deshidere pe partea dreapta/stanga, lucru care va face ca trecerea intr-o zona verde sa se faca intr-un stil natural.

Chiar daca geamurile nu se inchid etans ele au capacitatea de a izola fonic, diminuand zgomotul cu 17dB, in plus, isi va dovedi eficienta pe timpul unei vremi capricioase sau cand vantul va bate cu putere.

Sistemul Solarlux, gratie profilului cu care a fost conceput, permite mobilitatea geamurilor in ambele directii, asigurand plierea totala sau la 90 de grade.

De frumusetea zilelor insorite se pot bucura si cei care locuiesc in apartamente si vor sa-si inchida balcoanele.

Balconul pliabil este disponibil in Romania prin intermediul firmei Gerofest.

Articole similare

AdePlast lanseaza un program structurat de termosisteme pe 5 niveluri de calitate si pret

casamea.ro

Tigla ceramica

Anca Ghiorghiu

Panouri decorative de izolare

Ion Diamandi

Lasă un comentariu