Image default
LifeStyle

Balanta 4-10 ianuarie

In acest weekend Balantele au ceva de lucru referitor la unele obiective personale dar si profesionale la care s-au angajat mai de multa vreme. Pe sambata trebuie sa imbine treburile personale cu cele familiale, ceea ce-i va mai mai greu de realizat, parca este prea mult zgomot, prea multa zarva pentru a se putea concentra asa cum trebuie ca sa desfasoare o treaba serioasa.

Totusi mintea ii va ajuta sa se focuseze pe temele importante, pe ideile de care au nevoie pentru a putea macar sa puna bazele celor ce va trebui sa finalizeze incepand de duminica pana pe miercuri referitor la problemele de serviciu. Daca evolueaza in domeniul artistic creativitatea ii va ajuta in mod deosebit, iar ei vor fi fericiti, chiar mandri de creatia lor, incat inca de  luni sau marti vor voi sa arate colegilor de breasla ce au realizat, sa le urmareasca reactiile si sa astepte laude.

Ele vor veni ceva mai tarziu, dupa ce vor mai schimba ceva pe ici, pe colo, poate dupa o sedinta de brainstorming. Nu toata lumea va recurge la asa ceva, lucrurile se pot desfasura mai putin sofisticat decat am prezentat noi. Pe la mijlocul saptamanii de lucru, treburile se mai aglomereaza in plus si pentru ca dvs. personal sau familia se pune pe treaba si se pare ca incepe o activitate de renovare a casei, redecorare, modernizare, ceva care costa timp, bani si energie din belsug. Asa ca n-ar fi exclus sa va izolati, undeva pe la un prieten sau la prietenul de suflet, cel putin pentru o perioada scurta de timp, dar aceasta schimbare poate fi o ocazie pentru a va schimba total optica privind viata personala.

N-ar fi exclus sa va ganditi sa locuiti singur, poate cu partenerul sau, cine stie, sa achizitionati un imobil. Ideea devine interesanta si va puneti pe cercetari ale oferetelor, ceea ce intr-un viitor apropiat sa se si poata materializa. Dar pana atunci mai e timp. Relatiile cu partenerul devin mai stranse ca de obicei, dvs. sunteti cel care da tonul acestei schimbari, dar s-ar putea sa nu fie ceva in care chiar credeti, mai degraba va place sa va jucati, un joc frumos dar periculos. Sanatate – poate consultati un oculist, bani – va intra ceva bani in cont, cat pentru a va distra o saptamana.

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

Un cadou dulce: biscuiti de casa

Elena Virlan

Impresionaţi-vă musafirii cu reţete spectaculoase!

casamea.ro

Cum înlăturăm senzația de picioare „grele”?

comunicat de presa

Lasă un comentariu