Image default
Amenajari Interioare

Balanta 24 – 30 noiembrie

In acest weekend este bine sa va concentrati mai mult pe propriile activitati trecute si prezente, astfel ca sa puteti depasi oricare din situatiile limita ce intervin in aceste zile. Si o sa aveti nevoie de a incerca o schimbare a structurii personale pentru ca o serie de provocari intervin acum, mai ales legate de relatiile de la om la om, multe se dovedesc a avea de impartit, de negociat, de cazut la invoiala, asa ca sa va puteti asigura un viitor mai suplu, mai limpede privind contributia fiecaruia, dar si obligatiile.

Ceea ce se spune aici nu priveste numai relatiile de cuplu, ci orice fel de legatura, de relatie, chiar si cele de la sef la subaltern sau de simpla vecinatate. Imediat ce se ajunge la o invoiala, mai ales cand este vorba despre relatiile de cuplu, multumiti-i Celui de Sus si gasiti o formula de a iesi din casa sa va distrati, sa va incarcati bateriile, dar si sa consolidati aspectele pe care le-ati discutat, totul spre optimizarea relatiei. Duminica este ziua potrivita pentru o intalnire de grad  zero, dar tot veti avea parte de unele obstacole.

Poate este vorba despre o serie de obligatii de familie care ar putea intarzia orice fel de activitate, sau se poate sa fiti chemat la munca, nu pentru mult timp, dar suficient cat sa nu mai aveti putere pentru alte preocupari care privesc distractia, deconectarea, relaxarea. Este foarte posibil in acest weekend sa si pierdeti ceva bilete pentru care ati facut efortul sa le cumparati sa vedeti un concert care v-ar fi placut enorm. Sa nu credeti ca veti avea un weekend care o sa va displaca. Nici vorba. Per total o sa fie ceva constructiv care o sa va sporeasca stabilitatea in toate cele, iar asta constientizati dvs. si va declarati deosebit de norocos. In plus, poate ca primiti niste vesti de la prieteni, unul dintre ei poate tocmai a devenit parinte, iar o anume intalnire va programeaza déjà  una-doua zile din urmatoarea perioada.

Indata ce incepe o noua saptamana de lucru va asteapta alte si alte provocari, din acelea care va plac dvs. tocmai pentru ca puteti sa va adanciti puternic “dintii” in cineva, pentru ca apoi sa culegeti laudele tuturor spectatorilor, asta este valabil mai ales la locul de munca unde, fara sa vreti, ati rezolvat si problemele altora. In familie pe joi vineri asteptati-va sa se indulceasca mult atmosfera, sa aveti dupa amieze linistite alaturi de copii sau de parinti, dar mai ales puteti primi stirea cum ca starea de sanatate a unuia dintre parinti s-a ameliorat considerabil. Sanatate – vesti bune, bani – aveti, dar nu cat va doriti dvs. 

Citeste Horoscopul saptamanii 24 – 30 noiembrie

Articole similare

Mobilier din componente auto – revolutia FIAT 500

Alexandra Petraru

Casa traditionala autentica la 2 km de Bucuresti

casamea.ro

Incognito – Sibutramina

RL online

Lasă un comentariu