Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Balansoare pentru exterior si interior

Un astfel de balansoar combina elemente de design si functii specifice, atat din partea unui hamac, scaun, cat si leagan. Din punct de vedere estetic, posibilitatile sunt nelimitate. Zeci de culori, materiale si forme ne stau la dispozitie, gratie ingeniozitatii si creativitatii designerilor.

Astfel, daca anumite balansoare par desprinse dintr-o alta realitate, avand forme asimetrice, futuriste, altele pastreaza detalii din perioada retro sau hippie. Mai mult, pentru un plus de confort, acestea sunt accesorizate cu perne pufoase care aduc si personalitate balansoarului in functie de design-ul lor.

De asemenea, in cazul acestor piese de mobilier (daca le putem denumi asa) exista doua sisteme de montare. Unul presupune prinderea balansoarului de un obiect stabil si indeajuns de sigur incat sa mentina greutatea lui si a persoanei care il foloseste, celalat model fiind prevazut cu suport de sine statator.

Nu in ultimul rand, ar mai fi de mentionat faptul ca anumite tipuri de balasoar pot fi integrate si in amenajarile de interior, obtinand astfel un decor inedit. Insa, “destinatia” lor de baza este gradina, terasa sau spatiul din jurul piscinei. 

 

Articole similare

Gradinile Baha’i din Haifa

Geanina Bica

Cum iti amenajezi gradina, pentru a crea un spatiu perfect pentru relaxarea ta

casamea.ro

Trucuri pentru o bucătărie veselă

casamea.ro

Lasă un comentariu