Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Baile viitorului

Momente insorite

Psihoterapeutii sustin ca lumina diminetii joaca un rol crucial asupra starii noastre de spirit. Atunci, de ce sa nu ne incepem ziua intr-o incapere “solara”, cu accente de galben sau oranj?

Baia – spatiu de relaxare si rasfat, echivalent domestic al spa-ului – nu are de ce sa se ascunda in spatele peretilor si usilor. Ea devine parte a dormitorului. Ce poate fi mai senzual decat sa stai in cada si sa privesti flacarile semineului?

In centrul atentiei: lavoarul

Se spune ca diversitatea da savoare vietii. si, atunci, de ce sa te multumesti cu clasicul lavoar? Mai ales ca exista o multime de materiale: sticla, plastic, compozit, piatra, cupru, inox, ba chiar si – lux suprem! – pietre semipretioase sau chihlimbar.

Momente spa

Estetica minimalista, materialele naturale si atmosfera senina a unui centru spa fac din baie incaperea ta preferata. Adauga dusuri si robinete-cascada, apoi rasfata-te cu cele mai delicate cosmetice.

Primul pas: culoarea.

Gandeste-te la pamant, piatra de rau, scoarta, licheni, muschi de padure, cer innorat. Prea tern? Tonurile de albastru, chiar si violet, pot intra in scena.

Al doilea pas: geometria.
Exista o explicatie pentru faptul ca baietii prefera matematica orelor plictisitoare de analiza literara: formele simple si logica vorbesc pe limba lor.

Al treilea pas: accesoriile.
Gandeste-te la criteriile dupa care isi aleg ei masinile – aspectul e pe ultimul loc! in cazul baii, barbatii apreciaza performanta robinetelor, sistemele de hidromasaj ori­ sauna, iluminatul incorporat si consumul eficient.

Articole similare

Cum să introduci tema nautică în amenajarea băii

Elena Virlan

Schimba atmosfera in mansarda!

VELUX

Amenajare in stil scandinav

RL online

Lasă un comentariu