Image default
Amenajare bucatarie Practic

Baile anului 2012

Asadar, sa incepem cu putin minimalism. Desi inca nu a iesit din tendinte, minimalismul pierde teren in fata anilor ’60-’70. O epoca plina de culoare. Insa, in 2012 se pune pret pe accentele de culoare.

Introdu culori indraznete in baia ta prin diferite elemente de design sau finisaje. Sparge monotonia de pe pereti cu un rand de faianta colorata. Sau poti alege sa „imbraci” exteriorul cazii de baie cu o culoare vioaie.

Desi suntem nostalgici dupa design-ul anilor ’60-’70, inovatiile aduse de tehnologiile anului 2012 sunt un mare atuu. Alege dispozitive care economisesc energia electrica si fii prietenos cu mediul, dar si cu buzunarul tau. In aceesi ordine de idei, foarte „la moda” sunt si chiuvetele realizate din sticla reciclata. In plus, sunt si mai ieftine.

De asemenea, se „poarta” finisajele metalice sau cele din sticla, dar si mozaicul cu imprimeuri geometrice digitale, specifice erei tehnologice in care traim.

Desi mai sus vorbeam de culori indraznete, albastrul deschis (bleu) pare sa fie noul alb. Se incearca o inlocuire a nuantelor de bej, alb si gri, care erau in voga la inceputul secolului 21, cu nuante mai „calde” de bleu sau verde deschis.

Un alt detaliu ce merita mentionat se refera la mozaic. Daca anii trecuti, mozaicul era format dintr-o sumedenie de culori, in 2012 el se bazeaza pe mai multe nuante ale aceleiasi culori. In felul acesta, atmosfera relaxanta, pe care trebuie sa ti-o ofere baia ta, nu se pierde.

Articole similare

Rolul “peninsulei” in bucatarie

Catalina Coca

Cum ne putem reconfigura apartamentul?

casamea.ro

Textile de vara in dormitor

Mariela Vanu

Lasă un comentariu