Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Baie amenajata in tonuri neutre

Proprietarii apartamentului din care face parte baia din imagini si-au dorit o reamenajare completa a locuintei, ce a presupus inlocuirea tamplariei, a instalatiilor si finisajelor cu altele noi. N-a facut exceptie nici baia de serviciu, care a suferit o transformare radicala pentru a corespunde exigentelor beneficiarilor.

In amenajarea acestui spatiu, proprietarii au primit sprijinul unuia dintre designerii firmei Knox Design, Irina Constantin, cea care, de altfel, a gandit intregul concept de amenajare al locuintei. Ea a pornit de la dorintele beneficiarilor, care voiau ca baia de serviciu (pe viitor, baia copilului) sa fie amenajata intr-o cromatica cat mai temperata, fara accente de culoare puternice.

Cum era firesc intr-un asemenea demers, prima actiune a constat in decopertarea peretilor si in inlocuirea obiectelor sanitare si a instalatiilor. Deoarece baia nu dispune de o suprafata generoasa, Irina a considerat mai potrivita montarea unei cabine de dus, care, ocupand mai putin spatiu, permitea si instalarea unui corp de mobilier pentru depozitare.

Obiectele sanitare au fost cumparate de la Gala, iar corpurile de iluminat au fost comandate la furnizori din afara. Pentru un aspect mai jovial, in locul unei oglinzi clasice s-au folosit mai multe oglinzi rotunde.

Baile cu suprafete mici ridica mereu probleme atunci cand urmeaza sa fie amenajate. Apeland insa la o serie de trucuri, poti diminua aceste dezavantaje. In cazul nostru, designerul a utilizat foarte mult sticla. De exemplu, a preferat sa monteze in locul unei cazi o cabina de dus cu usi din sticla transparenta si a acoperit cu oglinzi unul dintre pereti.

Material realizat cu sprijinul designerului Irina Constantin, Knox Design, tel.: 0744-679.455, www.interiordesigner.ro

Articole similare

10 ponturi esentiale pentru gradinaritul in casa

Madalina Constantin

20 de terase amenajate in stil clasic

Elena Virlan

Mirodenii… din ghiveci

Elena Virlan

Lasă un comentariu