Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Baie 100% minimalista

Pornind de la principiul „less is more”, incaperile amenajate in stil minimalist se remarca indeosebi prin simplitate si functionalitate.

Spatioasa, dar aerisita, utilata sumar, dar perfect functionala… Iata cateva dintre caracteristicile baii din imagini, amenajata de designerii Simona Bonea si Bogdan Apostoiu in stil minimalist. Baia face parte dintr-o vila situata intr-un cartier din Bucuresti si este aferenta dormitorului matrimonial.

Decorul se distinge prin imbinarea armonioasa de materiale si texturi: piatra si lemn. Cada de baie a fost montata pe un postament placat cu lemn tratat pentru spatii umede, iar cabina de dus a fost montata direct pe pardoseala. Aceasta din urma are peretii din sticla, recunoscuta pentru efectul sau de amplificare a spatiului.

Atentia la detalii se reflecta in modul in care au fost imbinate elementele de decor, dar si culorile. De exemplu, forma cazii imita forma lavoarului, ambele fiind alese in stil minimalist. In ceea ce priveste cromatica, s-au folosit diverse tonuri de pamant, cum ar fi bej si maro, prezente la finisaje, care pun in evidenta obiectele sanitare albe.

Material realizat cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, Avantgarde Design Studio, tel.: 0722-632.000, www.avantgardesign.ro

 

Articole similare

Acvariul- un „accesoriu” modern

Catalina Coca

Stiluri de amenajare

Denisa Diaconescu

Bucataria, un element elegant al amenajarii casei

casamea.ro

Lasă un comentariu