Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Bai policrome

De regula, pentru a obtine mai mult dinamism in baie recurgi la achizitionarea unor finisaje colorate, cum ar fi gresie, faianta, mozaic etc. Nu de putine ori, mobilier este elementul care aduce pata de culoare necesara. O alta varianta ar fi sa asiguri baii un fundal alb (pardoseala, tavan si, eventual, pereti), pentru a putea insera cat mai multe obiecte colorate.

Culoare si optimism

Cu ajutorul obiectelor policrome, un spatiu se poate transforma intr-unul extrem de dinamic. Ti-ar placea sa creezi o atmosfera vesela in baie? Nimic mai simplu! Cumpara cateva accesorii pentru depozitare colorate (cosuri, galetuse si alte obiecte care, in mod normal, nu sunt destinate baii), pe care agata-le pe perete cu ajutorul unor carlige in culori variate. Vor insufleti incontestabil decorul.

Totul la vedere

Textilele si produsele de ingrijire corporala pot fi in acelasi timp si obiecte de decor. Important e sa se armonizeze cu restul elementelor prezente in incapere. Intr-o baie colorata, amenajata mai putin pretentios, se vor integra foarte bine chiar si produsele de curatat. Cu alte cuvinte, nu le ascunde in dulapuri, asa cum faci de obicei, ci lasa-le la vedere. Vor completa imaginea de ansamblu.

 

 

 

Articole similare

Tunderea pomilor fructiferi

Dan Mazilu

Ingrijirea si inmultirea viei

Dan Mazilu

Și baia merită atenția ta

casamea.ro

Lasă un comentariu