Image default
Home

Decor nonconformist in baie

Sala de baie si-a castigat statutul de camera cu drepturi depline. Asadar, acorda-i atentia meritata atunci cand o amenajezi. Daca bugetul nu este unul consistent, fii creativa: inventeaza, improvizeaza si joaca-te cu culorile.

Feminina si prietenoasa

Baia se poate remarca prin accesorii atent alese, in diverse combinatii de tonuri pastelate, care sa ofere spatiului un aer feminin. Vopsirea unui perete intr-o nuanta temperata de roz poate constitui punctul de plecare in alegerea pieselor care compun decorul. Aceasta nuanta se poate regasi nu doar la prosoape si covorase, ci si la cosul pentru rufe sau la decoratiunile pentru pereti. Rezultatul? Un ambient echilibrat si fermecator.

Vesela si actuala

Un decor tineresc se obtine cu ajutorul finisajelor si obiectelor sanitare moderne, dar si prin utilizarea unor culori fresh. Daca obiectele sanitare au un design elegant, pune-le cat mai bine in valoare. De exemplu, renunta la ideea de a lipi cada de baie de perete si amplaseaz-o langa acesta sau, daca spatiul iti permite, in mijlocul incaperii. Asigura baii un fundal alb (pardoseala, tavan si, eventual, pereti), pentru a putea insera cat mai multe obiecte colorate.

Fara reguli

Peretii „imbracati” in lemn vopsit induc senzatia de cadru idilic si totodata degajat. E drept ca se preteaza mai degraba in baile din case. Ideea e ca rezultatul poate fi obtinut cu investitii minime: un taburet sau un raft pentru depozitarea prosoapelor, un scaun, un cuier, cateva prosoape colorate si… gata.

 

Articole similare

5 proiecte DIY pe care să le realizezi luna aceasta

Alina Boicu

Mai mult confort la tine acasă cu eroii nevăzuți și neauziți în mobilier – SUPERHÄFELE!

casamea.ro

Evacuarea condensului aparatului de aer conditionat

Elena Virlan

Lasă un comentariu