Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Avantajele fatadelor din piatra naturala

Placarea fatadei cu piatra naturala nu este o noutate. Dimpotriva, se practica de mult timp si reprezinta o solutie care greu ar putea fi contraindicata deoarece ofera o buna eficienta din perspectiva protectiei la intemperii si este extrem de rezistenta in timp.

Montarea pietrei naturale nu este foarte dificila, putandu-se aplica direct pe suprafata peretelui, cu ajutorul unui mortar special.

Cu acest tip de placare puteti merge pe un stil rustic, folosind piatra naturala de cariera, intr-o forma neprelucrata, care se potriveste mai ales caselor din zonele montane.

Citeste si: Placarea cu piatra a peretilor exteriori

Daca vreti mai multa eleganta, atunci puteti alege o placare cu marmura, granit sau travertin. Este ceva mai scumpa, insa merita efortul financiar. Aceste materiale sunt recunoscute pentru rezistenta si frumusetea lor.

Daca bugetul si stilul arhitectural al casei va permit, nu ezitati sa alegeti acest tip de fatada. Insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca, daca o lavabila care nu a iesit bine se poate corecta usor, nu la fel se poate spune si in cazul unei placari cu piatra naturala.

Articole similare

Cum mentii caldura intr-o casa vitrata

casamea.ro

ROBUST, RAPID, FIABIL, PUTERNIC ALEGEREA E SIMPLA: TA 300

revista de Unelte si Echipamente

Ce facem cu produsele defecte

Elena Virlan

Lasă un comentariu