Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Avantajele constructiilor noi

De asemenea, o bila alba primesc aceste constructii si la capitolul spatii oferite, care sunt mai mari si mai bine compartimentate decat cele din locuintele vechi. Un alt avantaj major il reprezinta posibilitatea recompartimentarii ulterioare dupa bunul plac, cladirile noi fiind construite in majoritatea pe cadre de beton si grinzi.

Flexibilitate la finisaje si la facilitati

Viitorul proprietar al unei locuinte noi isi poate alege finisajele dupa bunul plac. Tipuri de materiale, pardoseli – gresie sau parchet, instalatii, echipamente sanitare si culori – pot fi personalizate de catre clienti.

In general, apartamentele sunt situate in complexuri rezidentiale care au locuri de parcare, spatii de joaca pentru copii, sali de fitness, paza si alte facilitati. E drept ca pentru a beneficia de aceste avantaje, proprietarii trebuie sa plateasca atat la achizitionare, cat si dupa, deoarece pentru aceste atuuri se percepe lunar o taxa de intretinere.

Un moment bun al pietei pentru cumparat locuinte noi
Un alt avantaj este legat de pret, mai ales in aceasta perioada cand dezvoltatorii stau prost cu vanzarile si fac reduceri. Astfel, valoarea unui apartament nou este apropiata de cea a unui apartament vechi. Diferentele mari sunt date de zona, de facilitati si de calitatea executiei.

Articole similare

10 idei de design pentru o casa de vis

Elena Virlan

Proiect de casa 21062012

RL online

Ce legatura are Gigi Becali cu Prima Casa

RL online

Lasă un comentariu