Image default
Amenajare camera copilului Practic

Autocolante vesele pentru camera copilului

Daca nu mai vrei sa te enervezi de fiecare data cand gasesti peretii desenati sau sa varuiesti pentru a ascunde petele, poti alege sa acoperi peretii cu autocolante simpatice, transformand camera copilului intr-un decor de poveste. Adorable-home.com are cateva sugestii inspirate pentru alegerea tematicii potrivite fiecarui copil.

Dinozaurii sunt unele dintre cele mai fascinante creaturi pentru cei mici. Multi baietei ar fi mandri sa doarma alaturi de scheletul lui T-Rex si sa invete matematica numarand vertebrele dinozaurului decorativ.

Pentru unii copii, viata la tara poate deveni decorul perfect pentru dormitor, mai ales ca somnul vine mai usor pe muzica animalelor de la ferma.

Temutii pirati devin foarte prietenosi atunci cand iau forma unor personaje autocolante, transformand dormitorul intr-o corabie.

Copiii fascinati de lumea subacvatica vor fi fericiti sa adorma vegheati de meduze zambitoare, in timp ce un peisaj rustic poate va transforma camera copilului intr-o gradina insorita.

Calatoriile in spatiu sunt mai accesibile ca niciodata, intr-un decor amuzant cu maimute, roboti, rachete si sateliti.

Daca imaginea robotilor sportivi pare ideala pentru dormitorul unui baiat pasionat de sport, fetitele vor indragi cu siguranta autocolantele cu unicorni.

In ce priveste imaginile cu animalele din jungla si cu cele din savana, nu ne putem hotari care ne place mai mult. Daca nici copilul tau nu se poate hotari, poti alege sa ii redecorezi camera mai des.

Autocolantele sunt o varianta accesibila cand vine vorba de amenajarea camerei copilului, iar decorarea poate deveni o activitate placuta la care participa intreaga familie.

Cititi si: Pereti cu personalitate

Articole similare

5 bucatarii inainte si dupa renovare

Elena Virlan

Renovarea unei bucatarii de 1,32 mp

Elena Turcu

Start la programul ”Casa Verde”: românii pot depune dosarele începând cu 10 octombrie

casamea.ro

Lasă un comentariu