Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Atmosfera relaxanta intr-un apartament rustic

Interiorul acestui apartament te surprinde cu un decor atipic. Amenajarea are la baza o multitudine de elemente din lemn, care ii ofera spatiului o noua dimensiune si il transforma intr-un loc minunat de petrecere a vacantelor.

Situat in Cortina d’Ampezzo, apartamentul a fost proiectat si decorat de GianPaolo Zandegiacomo, pentru a oferi beneficiarilor o experienta de vacanta unica.

Designerul a pus accent pe materiale naturale, cum ar fi lemnul, care se regaseste in fiecare incapere: de la tavanele cu grinzi la lavoarul din baie. Decorul interior este superb, cu o atentie deosebita pentru detalii, lucru destul de rar intalnit in apartamentele de acest tip. De exemplu, coarnele de cerb au fost folosite pentru a crea un corp de iluminat mai neobisnuit. Nu mai putin simpatice sunt oile de jucarie din living, care fac trimitere la zonele rurale.

Bucataria din lemn dispune de toate facilitatile, iar baia se remarca prin acelasi decor natural, obtinut si prin intermediul obiectelor sanitare, cum ar fi cada din lemn – un mic sanctuar de rasfat si relaxare. 

Articole similare

Cum finisam peretii bucatariei?

Ana-Maria Oancea

Litere in decor

Elena Virlan

Case în stil Provence

Elena Virlan

Lasă un comentariu