Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Atmosfera magica intr-o casa cottage

Exista case care par desprinse din cartile cu povesti, iar aceasta se numara printre ele. Arhitectura aparte, luminile discrete si vegetatia luxurianta contureaza un scenariu de basm.

Aceasta casa rurala ne demonstreaza ca nu trebuie sa fii vedeta sau sa investesti multi bani pentru a te bucura de un refugiu inedit intr-un tinut de poveste. Botezata „Faerie Door”, fermecatoarea casuta este ascunsa in Wiltshire, Anglia, si cucereste prin sarmul ei simplu si suprafetele verzi din jur. Vestea buna este ca poate fi inchiriata, prin urmare, pentru putin timp te poti simti „rege” intr-o casa de poveste.

Citeste si: Imaginea perfecta a unei locuinte cottage

Deoarece dateaza din secolul al XVII-lea, locuinta se remarca prin detalii aparte, care o definesc. Printre acestea se numara zidurile din piatra, acoperisul din paie si ferestrele mici, abia vizibile printre plantele verzi.

La interior, grinzile din lemn, peretii din ipsos si podelele din teracota te intorc in timp si-ti creeaza iluzia ca ai putea sa o descoperi oricand pe zana cea buna ascunsa intr-un colt. Singurele elemente care te ancoreaza la prezent sunt utilitatile moderne.

Chiar daca este putin probabil sa putem avea o locuinta de acest tip, nimic nu ne impiedica sa o admiram si sa visam frumos.

Citeste si: Casa din lemn amenajata in stil cottage

Articole similare

O casa pentru toti prietenii

revista Casa Mea

Vila venetiana restaurata cu ajutorul unei romance

revista Casa Mea

Fecioara 26-12 octombrie

Dani Belea

Lasă un comentariu