Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Atmosfera calda intr-o casa din lemn

Pentru a te bucura de un camin practic si primitor nu este nevoie de un proiect de arhitectura sofisticat si nici de o amenajare pretentioasa. Casa din imagini ne demonstreaza ca un material natural, cum este lemnul, si un design ingenios pot face adevarate minuni.

Ridicata initial ca anexa a unei case din apropiere, aceasta constructie din lemn a fost convertita intr-o locuinta confortabila si foarte ofertanta. Spatiile interioare sunt simple, insa accentul a fost pus pe functiunile si spatiile de relaxare de la exterior, pentru ca utilizatorii sa se bucure cat mai mult de viata in aer liber.

Citeste si: O casa din lemn foarte prezentabila

Parterul a fost amenajat in regim open-space si cuprinde: bucatarie, dining, living si baie. Garsoniera de la nivelul superior a fost proiectata ca o zona fluida pentru activitati recreative. Spatiile interioare sunt foarte aerisite datorita mobilierului compact, care poate fi extins atunci cand este necesar.

De exemplu, canapeaua poate fi transformata in pat, iar unitatea de alaturi incorporeaza mobilierul de dining. Atunci cand nu sunt folosite, aceste piese de mobilier sunt stranse, oferind un echilibru geometric perfect, dar si armonie vizuala in decor.

Citeste si: Confort si trai tihnit intr-o casa din lemn

La exterior, gardul a fost construit pentru a delimita zonele private si pentru a oferi intimitate. Gradina cuprinde mai multe zone. In prim plan se afla piscina si cada cu hidromasaj, ideale pentru momentele de liniste si relaxare, iar in plan secund, se afla bucataria si diningul, completate cu o groapa de foc, care sunt perfecte pentru momentele de socializare.

Designerii de la PATH Architecture au pus accentul pe functiuni si spatii de relaxare atragatoare, atat la interior, cat si la exterior. Atmosfera calda si primitoare a fost creata cu ajutorul lemnului.

Citeste si: Farmecul incontestabil al caselor din lemn

 

Articole similare

Cele mai frumoase holuri mici

Elena Virlan

10 solutii de design pentru spatii mici

Elena Virlan

Amenajare de la zero într-un apartament vechi

casamea.ro

Lasă un comentariu