Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Atlas Copco isi completeaza portofoliul de produse cu gama de echipamente de concasare si sortare

Prin intermediul acestei achizitii, Atlas Copco patrunde pe piata in plina dezvoltare a concasoarelor mobile si a statiilor de sortare, consolidandu-si astfel gama de produse oferite de grup in domeniul aplicatiilor desfasurate in cariera si a celor de reciclare.

Aceasta achizitie consolideaza pozitia Atlas Copco ca lider de piata in domeniul extractiei de piatra la suprafata, precum si in cel al reciclarii si constructiei de drumuri. Linia de productie Powercrusher completeaza gama curenta de produse comercializate, Atlas Copco devenind un partener si mai complet pentru colaboratorii sai. Clientii nostri vor beneficia de acelasi furnizor pentru echipamente de forat, ciocane hidraulice, echipamente pentru constructii de drumuri, precum si pentru concasoare mobile si statii de sortare”, a declarat Andreas Malmberg, Presedinte al Diviziei de Echipamente de Foraj pentru Suprafata.

Linia de productie a echipamentelor Atlas Copco Powercrusher ofera o gama larga de concasoare mobile pe senile si statii de sortare pentru diverse aplicatii. Gama aceasta de echipamente cuprinde concasoare cu falci, concasoare cu impact si concasoare conice, cu o capacitate de productie cuprinsa intre 200-500 tone/ora, dar si statii de sortare cu o capacitate de productie de 200-400 tone/ora.

Caracteristicile acestor echipamente se potrivesc foarte bine beneficiilor pe care le oferim clientilor care achizitioneaza echipamente de forat. Varianta actuala a liniei de produse Powercrusher combina un design fiabil si facilitatea utilizarii cu performanta pe termen lung. De exemplu, sistemul unic al concasoarelor cu falci, „Quattro movement“, permite dimensionarea corespunzatoare a materialelor finite”, precizeaza Bo-Goran Johansson, Vicepresedintele Diviziei de Echipamente de Foraj pentru Suprafata.

Linia de echipamente “Powercrusher” este distribuita in principal prin reteaua de distribuitori, majoritatea vanzarilor desfasurandu-se pana in prezent in Statele Unite, Rusia si Europa de Vest.

Prin implementarea liniei de echipamente Atlas Copco Powercrusher in cadrul deja existentei retele mondiale de vanzari si sustinere post-vanzare a Atlas Copco, piata de profil beneficiaza intr-un mod si mai eficient de produsele noastre”, mentioneaza Dominik Hartl, Sales Director, Atlas Copco Powercrusher.

 

 

Articole similare

8 semne ca locuinta ta are nevoie de izolatie

Raluca Sofronie

Camera comuna pentru 2 copii

Amalia Predescu

„Prima casa 2“ a vandut cu 63% mai putin in 2010

RL online

Lasă un comentariu