Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Atitudine vintage intr-o casa din Londra

Pentru inceput sa aruncam o privire asupra bucatariei. Aceasta este 100% vintage, incepand cu masa care apartine unei manastiri din secolul 19, cu design-ul retro al scaunelor, pana la bufetul de pe partea stanga care obisnuia sa gazduiasca fluturi la Muzeul de Istorie Naturala din Londra. In acelasi „scenariu” intra si covorul si parchetul cu aspect nefinisat, dar si finisajele de pe peretele din dreapta.

Si accesoriile precum un trofeu (coarne de cerb) de deasupra semineului si o lampa retro isi gasesc locul in aceasta locuinta.

Holul ingust primeste lumina naturala prin intermediul unui perete de sticla care face legatura si cu bucataria si dining-ul. In rest el este simplu si sobru.

In dormitor, pentru a destinde putin atmosfera vintage, un accent modern este obtinut prin tabloul de deaspura patului. El reprezinta si pata de culoare totodata. Toate tesaturile, atat al lenjeriei de pat, cat si al perdelelor sunt naturale.

Stilul vintage nu numai ca este atractiv in zilele noastre, dar este si ecologic deoarece iti da posibilitatea sa recicleze un lucru care desi este veche, poate arata intr-un mare fel, daca stii cum sa te folosesti de el. In acest caz, proprietarii au transformat o vitrina de magazin intr-un dressing foarte chic si incapator.

In aceeasi ordine de idei, mai multe lazi de fructe au fost transformate in depozite pentru pantofi. Arata de-a dreptul interesant si reprezinta o modalitate ieftina prin care iti poti organiza lucrurile.

Camera de oaspeti are si ea farmecul ei. Obloanele si scaunul capitonat au fost primele care ne-au atras atentia.

In baie, atitudinea vintage a fost suprinsa printr-o oglinda venetiana ce „troneaza” deaspra chiuvetei si o vitrina asemanatoare dressing-ului, in care sunt depozitate prosoape si produse de infrumusetare.

 Sursa: www.housetohome.co.uk

Articole similare

Cum sa alegi cuptorul cu microunde potrivit nevoilor tale

casamea.ro

Sfaturi practice pentru intretinerea mobilierului

Elena Virlan

Apartament pe micronivele in Madrid

Elena Virlan

Lasă un comentariu