Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Atat de rosu!

Nu te incadrezi in niciuna dintre aceste tipologii si cu toate astea nu ai nimic rosu in casa? Cei care cred in feng-shui ar fi ingroziti! Dincolo de asta, e foarte posibil sa te indragostesti de unul dintre aceste obiecte si sa fie, ei bine, inceputul unei frumoase prietenii.

Ce nu ti-a spus nimeni

Nu orice nuanta de rosu e agresiva: exista tonuri profunde, de vin vechi, care se potrivesc unei interior clasic, elegant, sau cu o nota baroca; exista de asemenea un rosu-jucaus, care se regaseste pe suprafetele lacuite ori pe stickerele uriase, cu flori, numai bun pentru un interior retro-pop.
Sfatul nostru e sa pornesti amenajarea de la un singur element, rosu-intens, si sa construiesti in jurul lui, cu prudenta. S-ar putea sa te uimeasa rezultatul.tickerele uriase, cu flori, numai bun pentru un interior retro-pop. Sfatul nostru e sa pornesti amenajarea de la un singur element, rosu-intens, si sa construiesti in jurul lui, cu prudenta. S-ar putea sa te uimeasa rezultatul tickerele uriase, cu flori, numai bun pentru un interior retro-pop. .

Articole similare

Amenajarea unui loft din podul unei case vechi

casamea.ro

Sanitare de lux

Luana Ibacka

Finisaje cu aspect brut

Elena Virlan

Lasă un comentariu