Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Aspersorul potrivit pentru tot ce este de udat in gradina !

Pentru irigarea suprafetelor mari, neregulate: Aspersorul GARDENA AquaContour automatic (672 ron): Uda uniform pe conturul gradinii! Se monteaza la suprafata.
Solutia convenabila pentru irigarea oricarei forme de gradina. 
2 contururi diferite de gradina, de ex. gradina din fata casei si cea din spatele casei pot fi programate si reactivate oricand.

Se pot stoca 2 programe, fiecare cu pana la 50 de puncte de contur. Tastatura cu membrana rezistenta la murdarie, operare usoare. Cu duze din plastic pentru o distribuire egala a apei. Sectorul de irigare: de la 25°-360° cu ajutorul inelelor pentru reglare. Raza de udare: 2.5-9 m (2 bar)/ 4-10,5 m (4 bar). Aria acoperita: 350 mp. Cu doua marcatoare de sol pentru o pozitionare precisa. Cu 2 tepi pentru fixarea pe marcatoarele de sol. Intre 2 raze diferite stabilite de Dvs., aspersorul isi calculeaza automat cresterea/reducerea razei pentru a iriga exact pe contur.

Pentru udarea suprafetelor patrate si dreptunghiulare: Aspersoarele oscilante GARDENA.

Aspersorul oscilant GARDENA Aquazoom Comfort 350/3 (235 ron). Suprafata acoperita 28 – 350 mp. Raza de actiune a jetului reglabila 7 – 21 m. Latime reglabila de stropire  4 – 17 m.

GARDENA Aspersor oscilant Premium 250 (168 ron). Din metal si plastic, usor de utilizat. Duze din plastic moale pentru o irigare uniforma. Arie de acoperire105 mp-250mp. Raza jetului reglabila 7-17 m. Latimea reglabila a udarii: max 15 m .

Aspersorul oscilant Minizoom GARDENA Clasic (107 ron) – pentru udarea celor mai mici suprafete. Prevazut cu stativ robust pentru stabilitate si mobilitate. Cu filtru de impuritati demontabil. Suprafata acoperita: 25 m² – max. 200 m². Raza jetului reglabila:4 m – max. 16 m Latimea de stropire reglabila: 6 m – max. 12 m

GARDENA Aspersorul Polo Clasic (71 ron). Suprafata acoperita 90 – max 220 mp. Raza de actiune a jetului reglabila 7 – max 17 m. Latimea stropirii max 13 m.

Pentru detalii accesati www.gardena.ro

Articole similare

STIHL implementează tehnologia M-Tronic pe motocoase de mare putere

Elena Virlan

Cum amenajam o gradina mica?

Catalina Coca

Putere maxima fara curent electric

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu