Image default
LifeStyle

ArtXpert intre Realism Socialist si Pop Art

Este afiliata la International Fine Art Association, American Art Dealer Association si American Seminar Leader Association.

Povestea incepe in 1990 si de atunci lista sa de clienti s-a extins si la companii carora le asigura consultanta de arta. In portofoliul galeriei se afla nume de tineri artisti de un autentic talent, precum Matei Serban Sandu, Ryan Roback, Eugene Al. Pann, David Sandu și Alexandra Nechita.

Colectia sa impresionanta cuprinde lucrari valoroase ce se adreseaza unui public elevat, printuri de Andy Warhol, Roy Lichtenstein, tablouri originale semnate Jason Crum, Justine Price, gravuri de Chagall, Dali, Picasso, Modigliani, dar si Valentin Popa, Traian Alexandru Filip, litografii semnate Alexandra Nechita.

ArtXpert sustine un dialog coerent cu investitori in arta, investment bankers, companii cu potential financiar si speculativ care isi construiesc colectii eclectice pe termen lung.

Ambitiosi, profesionisti adevarati, grupul ArtXpert a prezentat si promovat arta romaneasca ce detine un real potential de crestere, fiind o galerie ce a insumat experienta in domeniu, atat in piata autohtona cat si in Germania si Statele Unite, unde activeaza.

Lucrarile tranzactionate de catre ArtXpert sunt vandute numai pe baza de contract, eliberand certificate de provenienta si administrand toata partea legala. 

Gaseste-ti inspiratia pentru un camin de vis cumparand revista Caminul!

Articole similare

Orez cu rosii, dovlecei, seminte, chili, menta, coriandru si parmezan

Ana-Maria Oancea

Rac 8-14 decembrie

Dani Belea

Alege ciorapii compresivi de la Gloria Med, pentru a preveni şi trata varicele!

comunicat de presa

Lasă un comentariu