Image default
Amenajare living Practic

Arta aranjarii mesei: ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un décor de toamna?

Lasand la o parte bogatia recoltelor, nuantele calde de oranj, galben, caramiziu sau rosu iti incanta efectiv privirea. De aceea, ele nu trebuie sa lipseasca nici la capitolul „arta aranjarii mesei”. Daca va doriti un aranjament  inspirat de peisajul si atmosfera de toamna trebuie sa aveti pe masa cel putin 1 din urmatoarele elemente:

– Multi dovleci si dovlecei, indiferent de forma, inaltime sau culoare. Ei sunt emblematici pentru acest anotimp si sunt foarte usor de integrat in decor, fiind simplu de „personalizat”. De cele mai multe ori ei sunt „imprastiati” aleatoriu pe masa sau sunt folositi pe post de ghiveci de flori dupa ce au fost goliti de seminte. Arata extrem de bine! Sau pentru un stil mai jucaus ii puteti decupa in diferite forme, asa cum se intampla de Halloween.

– Tot de la Mama Natura vom imprumuta si cativa stiuleti de porumb pe care  ii vom atarna de masa sau de scaune sau ii vom lega intr-un aranjament floral deosebit. Aici decorul va capata un „iz”rustic.

– De pe masa noastra nu pot lipsi nici frunzele. Culegeti cat mai multe, prindeti-le in buchetele sau agatati-le de fata de masa. Indiferent cum ar fi, ele va vor induce starea de spirit necesara.

–  Lumanarile si felinarele sunt ale elemente de avut in vedere, in special daca masa se afla pe terasa. Pentru a personaliza si mai mult decorul, lipiti pe suprafata lumanarilor o frunza sau doua, in functie de marimea acesteia. Sau le puteti lega cu o panglica. Vor arata foarte sic.

– Este de la sine inteles ca accesoriile pentru masa precum fata de masa, servetele sau husele scaunelor vor fi in culorile mai sus metionate sau cu imprimeuri care sa aminteasca de anotimpul in cazul.   

Articole similare

Camera practica pentru copii

Elena Virlan

Cum să maximizezi spațiul într-o cameră

casamea.ro

Baterie cada dus incastrata la pret avantajos: cum o alegi?

comunicat de presa

Lasă un comentariu