Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Arhitectura traditionala intr-un cadru exotic

Aceasta locuinta de vacanta reprezinta un mix perfect intre stilul traditional si cel modern, la care, inevitabil, este adaugata panorama superba a Marii Egee.

Piatra naturala acopera intreaga locuinta la exterior, acelasi finisaj fiind utilizat pentru punerea in evidenta a unor zone anexe, chiar si a livingului interior.

Restul este rezervat acestui stil inconfundabil pe care numai in insorita Grecie il poti regasi. Pereti albi mati si lemnul natural isi dau mana pentru a construi interioare primitoare si relaxante.

Micile “ferestre”, incorporate in pereti, devin suportul perfect pentru punerea in evidenta a unor piese inedite, lumina artificiala avandu-si rolul sau in situatia de fata.

Delicate, aproape insesizabil, accentele moderne condimenteaza interiorul cu aer de vacanta.

Cea care epateaza prin contrast este bucataria care reuneste o serie de elemente apartinand celor doua stiluri, insa rezultatul este cat se poate de natural, chiar daca frigiderul retro de la Smeg, de un rosu aprins, este inconjurat de betonul rece, ori masa neagra este surprinsa intre piese de mobilier ce te duc cu gandul la un stil rustic provensal.

Am pastrat pentru final exteriorul, o amenajare peisagistica cat se poate de moderna ce are ca punct de atractie laguna artificiala.

In imediata apropiere a fost conceputa o zona de barbeque traditionala completa. Canapeaua naturala construita reprezinta locul de sedere preferat al oaspetilor in orice moment al zilei.

Articole similare

Motivele traditionale, „vedete” in amenajarile actuale

casamea.ro

35 de idei originale pentru tablia patului

Elena Virlan

Albul, vedeta amenajarilor actuale

casamea.ro

Lasă un comentariu