Image default
Amenajari Exterioare

Aranjamente & buchete pentru o nunta in aer liber

Din cauza temperaturilor ridicate, la nuntile in aer liber sunt recomandate flori rezistente, care sa nu paleasca si sa-si mentina o tinuta frumoasa pe intreaga durata a evenimentului.

Orhidee sunt foarte rezistente dar in acelasi timp discrete si delicate. De asemenea, cu gerbera si santini pot fi create pentru aranjamente spectaculoase, care pun in valoare frumusetea naturala a florilor si asigura un buchet proaspat chiar si la temperaturi extreme. 

Poti fi create de asemenea aranjamente neobisnuite, in care florile sa se combine in forme neasteptate si care sa fie intretinute pe parcursul serii prin stropire de cateva ori cu apa.

Cel mai important aspect la florile de pe mesele de la nunta este sa se mentina proaspete si sa fie un detaliu in acord cu toate elementele de décor si stilul nuntii.

Acestea trebuie sa creeze un efect “wow”, prin care invitatii sa simta ca organizatorii au depus toate eforturile pentru ca nunta sa fie aproape de perfectiune.

In ceea ce priveste buchetul de mireasa, acesta trebuie sa puna in valoare rochia, sa nu fie greu, simplu de tinut in mana si sa aiba elemente de contrast cromatic.

Din fericire, florile din buchetul de mireasa nu trebuie sa reziste foarte mult, de aceea buchetele cu hortensie, irisi si orhidee vanda sunt ideale, pentru ca ies din tipare si pun accent pe creativitatea miresei.

Buchetele cu hortensie lime cu roz, cu diverse alaturari, din colectia de vara de la Floria.ro sunt perfecte pentru o mireasa actuala, cosmopolita si cu o atitudine pozitiva si relaxata care allege sa spuna DA intr-o zi insorita de vara.

http://floria.ro/florile-verii-2013

 

Articole similare

Amaryllis, o floare pe placul tuturor

Georgiana Sfarlea

20 de case rurale idilice

Elena Virlan

17 bai cozy cu elemente din lemn

Elena Virlan

Lasă un comentariu