Image default
Calatorii LifeStyle

Aqua Chique- un nou stil de viata

Aqua Chique iti ofera un cadru magic unde te poti bucura de cea mai fina bucatarie, de un meniu de vinuri premiate si cocktailuri excelente. Estetica rafinata, luxul distins, vederea splendida spre lacul Herastrau si orizontul plin de culoare,  creeaza atmosfera de care tu ai nevoie. In plus, fata de preparatele fine, cu accent pe peste, fructe de mare si ingrediente proaspete, Aqua ofera o sofisticata “ art de la table” si o lista de vinuri bogata.

Aqua este un brand si o imagine a unui mediu rafinat, care ofera lucruri minunate: mancare extraordinara, design stralucitor si servicii de prima clasa. Conceptul Aqua este bine-definit ca dining elegant si sofisticat.

Pasiunea pentru eleganta si rafinament, reiese in evidenta prin atentia la detalii, incepand de la arhitectura antica greceasca pana la modul de prezentare al preparatelor, calitatea ingredientelor si atmosfera intima. Interiorul confera un aer de mister acestui sanctuar fermecator. Barul de la Aqua este un paradis in valtoarea vietii hipnotice a Bucurestiului. La doar cativa pasi de strazile aglomerate cu centre de afaceri din zona de nord a orasului, combinatia de design contemporan si preparatele cu iz traditional-mediteranean va vor uimi  cu siguranta.

Asadar, va invit sa pasiti in interiorul Aqua intr-o lume a elegantei si a farmecului  sofisticat. Iar daca descrierea de mai sus nu v-a convins, imaginile vorbesc de la sine.

 

Articole similare

Sika lanseaza o noua gama de produse speciale pentru protectia lemnului

casamea.ro

Cum dotăm camera de hotel cu echipamente profesionale

comunicat de presa

Intretinerea obiectelor sanitare

Elena Virlan

Lasă un comentariu